Flere bilder


Marcus  kjørte inn til en imponerende 4. plass under årets første NM runde i crosskart 125 ccm klassen på Lyngåsbanen ved Drammen.

Dette var teamets første løp for året, og med tanke på at Marcus stilte til start helt uten trening og minimalt med prøvekjøring var dette resultatet mer enn en kunne forvente.

I innledende omganger kjørte kjørte han inn til en heatseier, en andreplass og en tredjeplass.

Dette ga startspor fire i A finalen.  Under  starten på finalen døde motoren ut og  Marcus kom ut nest sist, men hadde i løpet av et par runder avansert til femteplass.

Det ble en knallhard og tøff kamp med Even Heggelund fra Hønefoss om fjerdeplassen.

Løpet ble vunnet av Aleksander Bjørnstad fra Hamar, foran Jacob Lyseng fra Hønefoss og Kevin Bakken fra Hamer på tredjeplass.

Teamets andre fører, Marius Solaas (11) som kjører i 85 ccm klassen var kvalifisert til B finale,  men en defekt clutch gjorde at finalen ikke ble fullført.

Fra Nord Norge stilte Fredrik Øymo fra Bjerkvik og Mathias Michaelsen fra Narvik i 250 ccm klassen. Fredrik Øymo kjørte inn til en imponerende andre plass i

sitt første løp i denne klassen.  Mathias Michaelsen lå lenge å kjempet om førsteplassen, men et motorhavari en halv runde før mål gjorde at han havnet på en sjette plass.

Nest løp i årets NM kjøres hos KNA Solør på Finnskogbanen 22. juni.